Arhive

CURSURI DE FORMARE PROFESIONALĂ ORGANIZATE DE AJOFM CONSTANȚA

Șomerii constănţeni sunt stimulați să înveţe o nouă meserie. Trei cursuri de formare profesională vor fi organizate în perioada următoare de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Constanţa. Este vorba despre meseriile de cameristă hotel, curs ce va avea loc la Constanţa, şi recepţioner hotel şi comunicare în limba engleză, desfăşurate la Mangalia.

La cursul de cameristă şi de învăţare a limbii engleze, se pot înscrie numai absolvenţi de minimum opt clase, iar la cel pentru recepţioner, cei cu 12 clase. De asemenea, una din condiţii este ca persoanele cu vârsta până la 24 de ani împliniţi să nu mai fi lucrat de cel puţin şase luni, iar persoanele cu vârsta peste 25 de ani, de cel puţin un an.

„Pe toată perioada desfăşurării cursurilor de formare, persoanele vor beneficia de decontarea transportului, iar la finalul cursului, vor primi o bonificaţie în bani”, a declarat Emilia Murineanu directorul executiv al AJOFM Constanţa

Pentru cursurile de cameristă hotel, persoanele interesate sunt aşteptate în perioada următoare la sediul AJOFM Constanţa. Sau pot suna la numărul de telefon 0241/481.553, persoana de contact Elena Pană.

Pentru cele de recepţioner hotel şi comunicare în limba engleză, persoanele interesate sunt aşteptate la punctul de lucru Mangalia. Sau pot suna la numărul de telefon 0241/485.040, persoana de contact Liliana Matei.