Arhive

CSU NEPTUN CONSTANŢA NU DISPARE DIN LIGA NAŢIONALĂ DE HANDBAL

CSU Neptun Constanta a castigat prima partida importanta din aceasta pauza competitionala, a reusit sa se mentina in Liga Nationala de Handbal feminin. Reuniunea lotului se va face curand pentru că startul competitiei este programat pe 31 august.

Deşi a rămas mai mult de o lună de zile până la startul noului sezon competiţional, echipa feminină de handbal CSU Neptun Constanţa a înregistrat deja prima victorie! Formaţia pregătită de Ion Crăciun şi Florin Cazan va continua în Liga Naţională de handbal feminin.  Consiliul Judeţean Constanţa a decis să sprijine în continuare gruparea tomitană, alături de Universitatea Maritimă din Constanţa, dar foarte posibil cu un alt director executiv. Dacă Silviu Băiceanu se va ocupa în continuare de legătura cu UMC, viitorul director executiv va fi Eden Hairi, fost campion, ca antrenor, cu HCM Constanţa.

„Este mai puţin importantă funcţia pe care o voi ocupa. Va fi important ce vom face în continuare. Echipa s-a înscris în Liga Naţională şi acest lucru contează cel mai mult în acest moment. Va fi o reorganizare a clubului. Din păcate, s-au pierdut două jucătoare importante şi trebuie să suplinim absenţele lor. Avem o listă lungă de jucătoare, pe care antrenorii o făcuseră însă după încheierea sezonului, dar incertitudinea din ultima perioadă le-a determinat pe multe dintre ele să-şi găsească alte echipe”, a declarat Eden Hairi. 

În aceste condiţii, lotul formaţiei constănţene va fi completat cu handbaliste care nu şi-au găsit alte angajamente. Reuniunea lotului se va face curand, dupa ce se vor stabilii jucatoarele care isi vor contiuna evolutia la CSU Neptun. Conducerea are in plan sa aduca si jucatoare noi,