CSM Constanța încheie anul pe locul 2, după victoria contra Steaua București

Victorie cu 32-31 contra Stelei și CSM Constanța încheie anul pe locul 2 în Liga Zimbrilor!

Echipa de la malul mării a refăcut handicapul de 4 goluri de la pauză (13-17) și a câștigat meciul, după un final dramatic, luptând admirabil în repriza secundă în fața unei săli pline, care a vibrat la fiecare reușită a băieților antrenați de George Buricea și Ionuț Pușcașu.

Rusu a făcut minuni în poartă, apărarea a fost o nucă tare pentru adversari, iar Ravnic, Nistor, Komogorov și Ilie au înscris goluri importante în momentele cheie ale jocului.

Au evoluat: Vasile, Rusu – Ravnic 7 goluri (2x7m), Ilie 5, Nikolic 4, Nistor 4 (1), Komogorov 4, Braselleur 4, Vegar 1, Stankovic 1, Drăgan 1, Chikovani 1, Susanu, Caba.

CSM Constanța are 11 victorii, două egaluri și două înfrângeri după 15 etape jucate în Liga Zimbrilor, care ia pauză până pe 4 Februarie, când echipa noastră va juca la Oradea.

O atmosferă incredibilă azi în Sala Sporturilor, Constanța a respirat cu sufletul la gură fiecare secundă de final a meciului! Mulțumim pentru energie, Constanța, ați fost senzaționali!, transmit oficialii clubului CSM Constanța