CS Medgidia câștigă la un gol partida cu CS Dinamo București

CS Medgidia a învins-o dramatic pe Dinamo București, scor 33-32, într-un meci care a avut toate ingredientele unui derby de zile mari.

Înainte de fluierul de început, toți oamenii prezenți la Sala Sporturilor au aruncat numeroase jucării pentru copiii nevoiași, răspunzând extraordinar la campania noastră: “O jucărie pentru un zâmbet”.

Dinamoviștii au început un pic mai bine partida și au condus în prima repriză cu 2 goluri, scor 18-20, dar Medgidia a redus din diferență la 4 minute după pauză, scor 21-21.

“Panterele” au trecut in avantaj, alb-roșii reușind să mai egaleze o singură dată la scorul de 28-28. Din acel moment, Dinamo a ținut aproape de Medgidia, încercând din răsputeri să preia conducerea. A fost o luptă continuă, nervii fiind la cote mari in ambele tabere. Andrei Mureșanu a fost nevoit să părăsească terenul, după 2 accidentări. Elevii lui Adrian Georgescu și Ionuț Deli-Iorga au continuat asediul la poarta “câinilor roșii”, care s-au apropiat la final la un singur gol de echipa noastră, scor 33-32, creând mari emoții echipei și publicului prezent.

Scorul a rămas neschimbat, iar CS Medgidia termină anul en-fanfare, cu o victorie acerbă și muncită și cu multe zâmbete!

“Eu cred că astăzi nu echipa a câștigat, ci acești oameni minunați care sunt mereu alături de noi. Promitem să aducem rezultate pentru acest oraș, care a demonstrat că are tot ce ii trebuie: performanță și condiții speciale pentru performanță.”

a declarat Ionuț Deli-Iorga, antrenorul CS Medgidia, la finalul partidei