Arhive

CRIMĂ LA CASTELU! UN TÂNĂR DE DOAR 18 ANI A FOST UCIS DE PROPRIUL FRATE

Ucis de propriul frate! Așa a sfârșit un tânăr de doar 18 ani din Comuna Castelu. Potrivit oamenilor legii totul a pornit de la un conflict spontan care s-a desfășurat în interiorul locuinței. Băiatul a intervenit pentru a aplana situația, dar din păcate fratele mai mare l-a înjunghiat cu un cuțit în zona inimii.

Crima Castelu (2)
Martorii povestesc că au auzit cearta și când au ieșit să vadă ce se întâmplă victima era deja culcată la pământ. În urma loviturii de cuțit primite, tânărul a murit pe loc. La fața locului au fost solicitați și polițiștii de la Criminalistică. Aceștia au efectuat cercetări și au ridicat probe sub coordonarea procurorului de caz. Oamenii legii au găsit în apropierea trupului neînsuflețit și arma crimei.

Crima Castelu (3)

Oamenii legii s-au constituit rapid în echipe operative și au plecat pe urmele suspectului care a fugit până în localitatea Galeșu. Acolo ar fi vândut calul unei femei și ulterior a fost transportat cu o căruța în comuna Poarta Albă de unde a plecat cu maxi taxi către Constanța. Mobilizarea exemplară a polițiștilor a făcut ca la scurt timp suspectul să fie identificat și reținut în Gara din Constanța.

Crima Castelu (4)

Tânărul a fost audiat și ulterior reținut pentru 24 de ore în arestul din cadrul IPJ Constanța. Vineri acesta va fi prezentat în fața judecătorilor cu propunere de arestare preventivă. Pentru că și-au ucis fratele, suspectul riscă ani grei de închisoare.

Crima Castelu (5)