ACCIDENT PE FALEZA DE LA CAZINO. O FEMEIE A CĂZUT PE STÂNCI!

O femeie a căzut de la înălţime, direct pe pietrele de pe mal, pe faleza de la Cazino. Victima se sprijinea de balustradă, moment în care o bucată de bară s-a rupt, femeia căzând de la înălţime.

Martorii au sunat la 112, la faţa locului ajungând un echipaj SMURD. După ce a primit îngrijiri medicale, victima a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, fiind conştientă şi cooperantă.

Femeia, în vârstă de 39 de ani, este din Bacău și la momentul respectiv se afla la plimbare cu soțul, pe faleza Cazinoului. A vrut să-și facă o fotografie, astfel că s-a sprijinit de gard, moment în care una din barele acestuia s-a rupt.
––––––––––––––––––––––––-
Comunicatul Primăriei Constanța cu privire la acest accident:
”În această după-amiază pe faleza Cazinoului din Constanţa a avut loc un accident regretabil.

Una dintre barele de protecţie a parapetului a cedat şi o femeie a cazut suferind un traumatism.
Un echipaj SMURD a transportat-o rapid la Spitalul Județean de Urgență Constanța, femeia fiind conştientă şi colaborantă.

La aceasta oră se fac ultimele investigaţii, pentru stabilirea diagnosticului final, iar din declaraţiile reprezentanţilor medicali, pacienta este în afara oricărui pericol şi urmează a fi externată.

Viceprimarul Decebal Făgădău a dispus efectuarea unei anchete interne de către o comisie formată din reprezentanţi ai Poliţiei Locale, Direcţiei de Gospodărire Comunală şi managerul de proiect.

De asemenea vor fi sesizate organele de Poliţie şi Inspectoratul de Stat în Construcţii.

Constructorului i s-a dispus verificarea întregii balustrade pentru a se asigura că nu se vor mai repeta asemenea incidente.

Lucrarea a fost realizată cu fonduri europene şi are o garanţie de 5 ani, întreaga responsabilitate privind calitatea lucrărilor aparţinând constructorului.

În funcţie de rezultatele anchetelor, vor fi luate toate măsurile legale.

La ora transmiterii anunţului, reprezentantul municipalităţii contactează familia şi persoana accidentată asigurându-le tot suportul de care au nevoie.”
sursa: Radio Constanța
foto: Observator.ro