CONSTĂNȚENII AU AVUT PARTE DE UN 1 DECEMBRIE PLIN DE MÂNCĂRURI DELICIOASE, MUZICĂ ȘI VOIE BUNĂ

1 Decembrie la Constanța s-a transformat într-o zi a bunătăților culinare. Mirosurile îmbietoare i-au făcut…

1 Decembrie la Constanța s-a transformat într-o zi a bunătăților culinare. Mirosurile îmbietoare i-au făcut pe constănțeni să se înghesuie la cozi uriașe pentru a ajunge la corturile unde se serveau delicioasele preparate tradiționale. Și primarul Radu Mazăre a luat masa alături de cetățeni.

Grătarele pline cu preparate gustoase dar și băuturile calde i-au încălzit pe cei prezenți la eveniment. Mai mult de atât au fost acompaniați și de muzică lăutărească pentru ca atmosfera să fie pe măsura bucatelor.

Constănțenii au petrecut Ziua Națională a României așa cum se cuvine. Însă, ei s-au îmbrâncit pentru a ajunge la corturile cu bucate. Mai mult de atât, unii dintre ei au uitat chiar și de post.

Edilul orașului, Radu Mazăre, nu s-a dat plecat până ce nu a gustat meniul pregătit de bucătăresele Spitalului Clinic Județean Constanța.

Primarul a ținut să transmită oamenilor mesaje de ziua Națională a României.

Locuitorii orașului au fost încântați de faptul că s-a organizat un astfel de festin și speră ca pe viitor să mai aibă parte și de alte astfel de petreceri tradiționale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.