Arhive

CONSILILERII LOCALI DIN NĂVODARI AU VOTAT ZECI DE PROIECTE CARE VIN ÎN SPRIJINUL NĂVODĂRENILOR

Aleșii locali din Năvodari s-au întalnit într-o ședință de consiliu. Pe ordinea de zi s-au aflat validarea în funcția de consilier a lui Gheorghe Pârlitu și zeci de proiecte ce vin în sprijinul cetățenilor.

Ședința s-a deschis cu cele două proiecte de pe lista suplimentară și anume: validarea în funția de consilier a lui Gheorghe Pârlitu, după ce fostul rămăsese vacant ( urmare a retragerii lui Valentin Tucan ) și integrarea acestuia în comisia socială, de învătământ, cultură, sport și de agrement. Apoi ședința a continuat cu proiectele de pe ordinea de zi.

Daca v-ati intrebat vreodata care este bugetul orasului, edilul face un calcul in privinta veniturilor si a surselor atrase.

Dar orasul Navodari nu a beneficiat din totdeauna de un buget atat de marinimos

Tot in cadrul sedintei de Consiliu Local, au mai fost votate proiecte la inițiativa primarului Nicolae Matei, care sa vina în sprijinul activității turistice si anume achiziționarea a două trenulețe care vor fi folosite în tabăra Delfinul din Năvodari.
Tot pe ordinea de zi a figurat si proiectul de reabilitare a şcolii “Grigore Moisil” și a Grădinițelor “Veseliei” și “Albatros”.