Arhive

TRADIȚIA CONTINUĂ LA MEDGIDIA! PRIMĂRIA OFERĂ PREMIILE PREVĂZUTE ÎN STATUTUL MUNICIPIULUI

Tradiția continuă la Medgidia! Reprezentanții administrației locale premiază, începând de luni, cetățenii majori, tinerii proaspăt căsătoriți, dar și cuplurile care au aniversat nunta de argint și nunta de aur. Cetățenii care au depus solicitările necesare sunt așteptați la casieria primăriei pentru a ridica sumele de bani. De asemenea, cei care nu se pot deplasa, pot solicita distribuirea premiilor acestora la domiciliu.

IATĂ ANUNȚUL PRIMĂRIEI MEDGIDIA

Continuând tradiția demarată încă din anul 2017, începând cu data de 13 aprilie 2020, CETĂȚENII MAJORI, TINERII PROASPĂT CĂSĂTORIȚI și cuplurile care au aniversat NUNTA DE ARGINT și NUNTA DE AUR vor beneficia de premiile oferite de administrația publică locală.

Începând de luni 13 aprilie, până miercuri 15 aprilie 2020, între orele 12.00 -16.00, beneficiarii care au depus solicitări în acest sens, pot ridica premiile de la casieria primăriei, camera 16.

În cazuri speciale, la solicitarea beneficiarilor, Primăria Municipiului Medgidia poate distribui, la domiciliul acestora, premiile aferente.

Solicitările pot fi făcute la numărul de telefon 0241.812.300, interior 147 sau pe pagina de facebook a instituției www.facebook.com/PrimariaMunicipiuluiMedgidia/.

Modificarea Statutului Municipiului Medgidia, în anul 2017, prin hotărâre de consiliu local, a permis premierea până în acest moment a:
– 614 cetățeni majori;
– 576 cupluri tineri căsătoriți;
– 242 cupluri nuntă de argint;
– 212 cupluri nunta de aur.