SPITALUL MUNICIPAL MEDGIDIA OFERĂ SERVICII DE CALITATE CELOR CARE CALCĂ PRAGUL UNITĂȚII SANITARE

Orice om care necesită intervenții medicale are dreptul la tratamente de specialitate. În Spitalul Municipal Medgidia sănătatea pacienților este esențială. Asta spune conducerea unității medicale. Oamenii se declară și ei mulțumiți de modul în care sunt tratați de cadrele medicale. Mai mult decât atât curățenia din spital poate fi luată drept exemplu de celelalte unități sanitare din România.

60% din Spitalul Municipal Medgidia este renovat cu fonduri de la Ministerul Sănătății și de la administrația publică locală. Restul de 40%….

Curățenia într-o unitate medicală este cea mai importantă. La acest capitol managerul spitalului spune că este foarte „pretențios”, și se ocupă personal ca igiena să fie pusă pe primul plan. Motivul? Sănătatea pacienților nu trebuie periclitată din cauza acestui factor.

Din declarațiile directorului, în ceea ce privește substanțele, materialele de curățenie dar și resursele umane pentru curățenia permanentă, Spitalul Municipal respectă prevederile legii. Gândacii lipsesc din unitatea sanitară. Și dacă știrile din ultima perioadă au pus pe tapet problemele de igienă ale altor spitale, managerul de la Medgidia nu a dorit să comenteze subiectul.

Potrivit managerului tot mai mulți oameni aleg serviciile Spitalului municipal din Medgidia.

Pacienții internați la Spitalul Municipal, susțin că sunt foarte mulțumiți de condiții, dar și de modul în care sunt tratați de medici și asistente. Cele mai încântate se declară mamele internate alături de copii.

Condițiile de lucru și modul de tratare îi determină pe pacienți să aleagă cu încredere Spitalul Municipal din Medgidia. Mai sunt și probleme legate de stocurile de medicamente, însă situația este deja una națională. Cu toate acestea, cea mai căutată secție este Maternitatea, unde numărul mamelor care aduc copii pe lume crește anual.