Arhive

DOAR O PARTE DIN BENEFICIARII DE AJUTOR SOCIAL ȘI-AU PRIMIT SUMELE DE BANI PENTRU AJUTOARE DE ÎNCĂLZIRE

Veste bună și pentru cei care nu au primit încă ajutoarele pentru încălzire. Este vorba despre persoanele care beneficiază de ajutor social. După ce o mare parte dintre ei au trecut pe la sediul primăriei să își primească sumele de bani, se pune problema ca și cei care au depus cererile mai târziu să beneficieze de ajutor.

Cetățenii din Medgidia care se încadrează în categoria celor cu venit minim garantat au depus la începutul iernii cereri la primăria orașului. Însă au primit bani doar cei care au înregistrat solicitările până la data de 28 octombrie.

Oamenii care au depășit această dată au fost încadrați pentru cea de-a doua tranșă. Însă pentru ei încă nu au sosit banii.

Odată sosiți, în maxim 24-48 de ore se vor putea face plățile către beneficiari la casieria din cadrul Primăriei Municipiului Medgidia. Ajutorul constă în suma de 58 de lei pe lună, pe o perioadă de cinci luni. Asta înseamnă că oamenii care se încadrează în normele prevăzute de lege vor primi 290 de lei. Potrivit autorităților 92.162 lei este suma totală alocată pentru acordarea ajutoarelor de încălzire din acest an.