AU FOST ANUNȚATE PROIECTELE DE HOTĂRÂRE CE VOR FI DEZBĂTUTE ÎN ȘEDINȚA ORDINARĂ AFERENTĂ LUNII FEBRUARIE IAR BUGETUL ESTE „CAP DE LISTĂ”

A fost anunțată ședința ordinară aferentă lunii februarie. Întâlnirea se va desfășura mai devreme decât ne-au obișnuit aleșii, mai exact pe 12 februarie. Consiliul Local se va întruni pentru a supune la vot cele 14 proiecte de hotărâre aflate pe ordinea de zi.

Pentru că bugetul nu este încă aprobat de către aleșii locali întrevederea a fost „grăbită” de nevoia de a avea sumele necesare funcționării și investițiilor. Ordinea de zi mai cuprinde teme ce au ca subiect principal probleme ale municipiului ce trebuie rezolvate în perioada următoare. Astfel, întâlnim proiecte de hotărâre ca:

· Aprobarea bugetului local de venituri și cheltuieli al municipiului Medgidia, pentru anul 2015;
· Aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli al Spitalului Municipal Medgidia, pentru anul 2015;
· Aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli al S.C. APOLLO ECOTERM S.R.L. Medgidia, pentru anul 2015;
· Aprobarea P.U.Z. „Campus locuințe sociale municipiul Medgidia, strada Dezdrobirii, numărul 15”;
· Aprobarea reorganizării rețelei școlare a unităților de învățământ de pe raza municipiului Medgidia pentru anul școlar 2015-2016;
· Aproarea documentației privind organizarea și desfășurarea pășunatului pe raza municipiului Medgidia.

La finalul dezbaterilor și evident după vot se trece la capitolul diverse. Consilierii locali vor putea aduce la cunoștința executivului, problemele cu care se confruntă orașul.