Arhive

COMPETIŢIA DE VOLEI A FOST UN MOMENT DE DESTINDERE PENTRU TOŢI PARTICIPANŢII DIN CADRUL ARMATEI

Ziua Armatei serbată în fiecare an pe data de 25 octombrie, a fost marcată mai devreme la Medgidia. Celebrarea a avut loc la Sala Sporturilor Iftimie Ilisei. Reprezentanţi ai poliţiei, ai armatei dar şi liceeni au participat la mai multe competiţii sportive: volei, paintball şi tenis de masă.

Este al doilea an consecutiv în care au loc astfel de competiţii. La meciul de volei ediţia 2014, au participat două echipe de la Regimentul 53 Rachete Antiaeriene Trofeum Traiani, o echipă de la Batalionul 911 Infanterie și o echipă a Colegiului Tehnic Nicolae Titulescu.

Arbitrul meciului a susținut că regulile au fost mai permisive deoarece ei nu știu foarte bine să joace. Astfel a trecut cu vederea anumite nereguli apărute pe parcursul jocului.

Jucătorii au declarat că nu prea au fost în formă, mai ales cei de liceu care vin după o vacanță unde nu au mai practicat acest sport.

Toți cei veniți la eveniment au afirmat că fac acest lucru din plăcere și că este un mod plăcut de a te întâlni cu colegi din alte sectoare de lucru.