COMISIA DE DISCIPLINĂ A FRF A DEPUNCTAT SĂGEATA NĂVODARI PENTRU O DATORIE DE 2.500 DE EURO

Aflată într-o situație financiară critică, motiv pentru care nu s-a prezentat la ultimul meci oficial din 2014, formația Săgeata Năvodari are șanse minime de redresare. Gruparea de pe litoral nu mai este sprijinită financiar de autoritățile locale, motiv pentru care nu a mai efectuat plăți în ultimele trei luni către jucători și antrenori.

Năvodărenii au primit o veste dură din partea Comisiei de Disciplină a Federației Române de Fotbal. Aceasta a decis să penalizeze echipa Săgeata cu două puncte pentru o datorie de 2.500 de euro către CS FC „Viorel Mateianu”, clubul din Baia Mare de unde l-a achiziționat pe mijlocașul Florin Achim. În plus, Săgeata a fost sancționată cu interzicerea dreptului de a transfera și legitima jucători în următoarea perioadă.

„Din păcate, situația nu s-a schimbat în ultima lună și așteptam comunicarea oficială din partea federației în această perioadă. Nu știm ce se va întâmpla cu echipa, însă, dacă nu vom mai continua, nu mai contează această sancțiune.”, a spus președintele grupării de pe litoral, George Poștaliu.

Năvodărenii au termen până la 14 ianuarie, ora 14.30, pentru a achita datoria, în caz contrar urmând să piardă încă două puncte. Conducerea clubului speră ca până atunci să primească un răspuns clar în privința unei eventuale implicări financiare a unor oameni de afaceri italieni.

„Am păstrat legătura în perioada de vacanță și până luni vom primi un răspuns clar din partea lor. Dacă nu se vor implica, nu avem nicio șansă de a continua.”, a adăugat Poștaliu.

În urma acestei depunctări, Săgeata are 22 de puncte, dar își păstrează locul 5 în clasamentul Seriei 1, după 16 etape disputate din sezonul regulat în eșalonul secund.