Arhive

A AVUT LOC PRIMA ŞEDINŢĂ A CONSILIULUI LOCAL MUNICIPAL MEDGIDIA

Consiliul Local Municipal Medgidia s-a reunit pentru prima dată în 2015 în şedinţă extraordinară. Obiectul discuţiei a fost bugetul local. Aleșii care nu au înțeles termenii utilizați de către specialiști au solicitat explicații. Singurul proiect de hotarâre aflat pe ordinea de zi a fost aprobarea acoperirii definitive din excedentul bugetului local a deficitului secţiunilor de funcţionare şi de dezvoltare înregistrat la 31 decembrie 2014. Printre cei 16 consilieri prezenți au existat neînţelegeri.

Consilierul Marian Butnaru susţine că nu înţelege cum s-a ajuns la suma de două milioane opt sute, când în luna noiembrie excedentul bugetar pe parte de funcţionare era de 265.159 lei. Explicaţiile însă nu au încetat să apară.

Chiar și după detaliile primite alesul local nu a înţeles…

Edilul orașului susține că era normal să existe neînțelegeri. Și asta din cauza faptului că sunt mulți cei care nu au cunoștințe în domeniul contabilității.

În urma votului proiectul de hotărâre a fost aprobat. Singurul vot împotrivă a fost acordat de către consilierul Marian Butnaru.