Arhive

COMERCIANŢII SE PREGĂTESC CU OFERTE TENTANTE PENTRU VALENTINE’S DAY

Numărătoarea inversă a început! Până la Ziua Îndrăgostiţilor au mai rămas doar câteva zile, iar florarii se pregătesc cu oferte care mai de care mai tentante. Comercianții spun că s-au obișnuit ca sărbătoarea împrumutată de la americani să le aducă mai mulți clienți în florării.

Unii sărbătoresc Dragobetele, alții Valentine’s Day. Însă pentru mulți ziua de 14 februarie este o nouă ocazie de a-și demonstra sentimentele față de persoana iubită. Inimioare roșii, ursuleți de pluș, declarații de dragoste și multe flori… Acestea sunt câteva elemente specifice Sfantului Valentin, protectorul iubirii.

Și dacă Sărbătoarea Dragostei se apropie și pregătirile sunt în toi… Ca de fiecare dată florile sunt la mare căutare, iar cei care se ocupă de astfel de afaceri sunt extrem de atenți și pregătesc surprize pentru clienți.

În florării, se lucrează deja la stocul de marfă. Pentru că indiferent de ce alte cadouri se fac, florile sunt nelipsite!Trandafirii imprimati cu mesaje de dragoste, zambilele si garofițele oferite cu tot cu ghiveci sunt la mare căutare. In materie de flori parfumate si viu colorate, Valentine’s Day nu cunoaște limite.

Buchetele de flori dăruite de ziua îndrăgostiților reprezintă mai mult decat un cadou pentru persoana iubită. Florile transmit un mesaj puternic, în funcție de modul in care sunt alese și combinate în aranjamente. Specialiștii spun că într-un buchet romantic trebuie să se regăsească câteva tipuri de flori, considerate specifice iubirii, pasiunii și senzualității.

Deşi are un iz aparte, Ziua Îndrăgostiţilor este considerată de florari un exerciţiu pentru începutul de martie, atunci când florile, simbolul primăverii, sunt din nou la mare căutare!