COMANDAMENT PENTRU SITUAȚII DE URGENȚĂ LA NIVELUL RAJA

În urma atenționărilor meteorologice de Cod Galben de precipitații sub formă de ploaie, dar și intensificări ale vântului, ce pot depăși 50 – 60 km/h, pentru a interveni cu promptitudine în rezolvarea problemelor ce pot apărea în funcționarea sistemelor operate, la nivelul S.C. RAJA S.A. s-a activat Comandamentul pentru situaţii de urgenţă în intervalul 06 aprilie 2015, ora 15,00 – 07 aprilie 2015, ora 20,00.

La nivelul comandamentului sunt constituite echipe de intervenţie dotate cu toate utilajele necesare care asigură permanenţa în toată această perioadă.

RAJA dă asigurări, într-un comunicat de presă, că echipele de intervenție vor depune toate eforturile pentru asigurarea serviciilor de alimentare cu apă şi canalizare la parametri optimi.

Singurele probleme care pot apărea în funcţionarea sistemelor de distribuţie apă și canalizare și care nu țin de operativitatea echipelor RAJA, sunt cele legate de lipsa energiei electrice (cabluri şi fire de înaltă tensiune smulse de vânt).

În aceste condiţii, abonaţii sunt rugaţi să dea dovadă de înţelegere, pentru că RAJA va face tot ce este necesar pentru reluarea alimentării cu apă imediat ce sunt rezolvate problemele apărute în furnizarea energiei.

Totodată, reprezentanții companiei RAJA fac un apel către toţi consumatorii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă şi canalizare, pentru remedierea acestor situaţii într-un timp cât mai scurt, să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societăţii, la numărul de telefon: 0241.66.44.44