COLEGIUL TEHNIC „NICOLAE TITULESCU” DIN MEDGIDIA VREA SĂ ÎI ATRAGĂ PE ELEVI

Colegiul Tehnic „Nicolae Titulescu” din Medgidia și-a prezentat oferta educațională pentru anul 2015-2016. Cadrele didactice ale unității de învățământ au fost prezente la Școala Gimnazială „Lucian Grigorescu” pentru a-i ajuta pe elevi și părinți să afle mai multe informații despre specializările din liceu.

Colegiul „Nicolae Titulescu” se consideră o unitate de prestigiu recunoscută pentru rezultatele obținute de-a lungul anilor. De asemenea dascălii spun că absolvenții care sunt căutați pe piața muncii pentru profesionalismul lor.

Prin arhitectura aproape unică, instituția atrage elevii din oraș și din localitățile limitrofe, pe care-i pregătește pentru a deveni specialiști. După finalizarea cursurilor aceștia obțini calificări necesare pentru a lucra în domeniul tehnic atât în județ cât și în țară.

Elevii au ascultat informațiile oferite de cadrele didactice. Pentru unii dintre ei, colegiul poate fi o opțiune.

Instituția de învățământ din Medgidia a evoluat de la școală profesională de ucenici, la liceu industrial și ulterior la grup școlar Industrial. Din anul 2005, școala a devenit Colegiu Tehnic și îl are ca patron spiritual pe „europeanul Nicolae Titulescu”. Așa că instituția de învățământ poate fi o alegere potrivită pentru tinerii care vor să învețe o meserie!