Acasă Stiri Administratie DEZBATERE LA MEDGIDIA PE TEMA STRATEGIEI DE DEZVOLTARE LOCALĂ

DEZBATERE LA MEDGIDIA PE TEMA STRATEGIEI DE DEZVOLTARE LOCALĂ

22
0

Primăria municipiului Medgidia organizează pe 18 martie o dezbatere publică. Tema este „Strategia de dezvoltare locală a municipiului pentru perioada 2014- 2020”. La eveniment sunt așteptați toți cetățenii cât și grupurile interesate de subiect.

Scopul elaborării și implementării acestei strategii este de a pune la dispoziția tuturor persoanelor interesate de progresul zonei Medgidia, o gândire unitară. Autoritățile spun că doresc ca municipiul să devină o zonă bogată, o comunitate unită și un lider al dezvoltării zonale.

Materialul supus dezbaterii publice cuprinde analiza de potențial a mediului economico-social și a resurselor disponibile, formularea scopurilor, obiectivelor și a strategiilor realiste alături de stabilirea proiectelor prioritare.

Implementarea Strategiei de dezvoltarea locală a zonei Medgidia va fi realizată cu surse de la bugetul local, bugetul de stat, prin programe internationale, investitii și alte resurse atrase de municipalitate. Edilul localității spune că Strategia de dezvoltare locală pentru perioada 2014-2020 însumează toate planurile și proiectele pentru sectoarele socio-economice ale municipiului Medgidia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.