Arhive

COLEGIUL TEHNIC „NICOLAE TITULESCU” SE POATE LĂUDA CU O SALĂ DE CONFERINŢE DE ULTIMĂ GENERAŢIE

Colegiul Tehnic „Nicolae Titulescu” renovează sala de care avea atât de mult nevoie. Este vorba despre amfiteatrul liceului care nu a mai fost reabilitat de 65 de ani. Se așteaptă ca la finalul lucrărilor să fie cea mai mare și cea mai bine dotată sală de conferințe şi evenimente educativ-culturale din Medgidia.

Amfiteatrul se va numi „Sală de orientare și consiliere în profesie”.incinta este reabilitată prin proiectul european „Construim împreună viitoarea ta carieră profesională”.

Parchetul deteriorat de ani de zile a fost scos, la fel și mobilierul. În momentul de față lucrările sunt la stadiul în care s-au făcut reparațiile necesare, s-a văruit și s-a turnat șapă. Noul mobilier va fi unul modern. Astfel scaunele vor avea măsuțe, vor fi montate prize la fiecare două trepte pentru utilizarea laptopurilor și va fi montat și internet. Toate acestea, pentru o mai bună organizare și desfășurare a activităților ce vor avea loc în sala de conferințe.

Capacitatea încăperii va fi de 200 de locuri.

După spusele directorului unității de învățământ lucrările au început târziu din cauza întârzierii primirii de fonduri. Reparaţiile trebuiau efectuate în vara acestui an, și finalizate pe 1 septembrie. Astfel sala a intrat în șantier de lucru în timpul anului școlar. Managerul instituţiei susține că îi este teamă să spună când va fi dat amfiteatrul în folosință. Asta, deoarece, o altă reprogramare a finalizării renovărilor trebuia să aibă loc pe data de 1 decembrie. Totuși speră ca până la finalul anului să fie tăiată panglica.