PROBLEMELE SE ȚIN LANȚ DE FOSTA ECHIPĂ A LIGII I DIN NĂVODARI

La începutul campionatului îşi propunea o revenire rapidă în Liga I. Însă la Săgeata Năvodari lucrurile au căpătat o cu totul altă turnură. Mai întâi s-a renunţat la obiectivul promovării, iar acum clubul se află în pragul colapsului.

Cătălin Anghel, fostul antrenor al dobrogenilor a declarat pentru un post de radio, ca Primaria vrea să desfiinţeze echipa pentru a nu le mai plăti angajaţilor salariile restante. 

”Am încercat să înţelegem că nu sunt bani. Acum vin tot mai multe voci cum că Primăria vrea să desfiinţeze echipa de fotbal, iar asta ar atrage neplata tuturor angajaţilor. Nu mi se pare normal ca în 2014 să închidă porţile cineva cum vrea şi când vrea, să pună lacătul şi să lase nişte oameni fără să le dea un leu”, a spus Anghel.

Unul dintre jucătorii care au părăsit deja corabia este şi fundaşul Florin Pătraşcu. Acesta a ajuns la o înţelegere cu conducerea în ceea ce priveşte rezilierea pe cale amiabilă şi a devenit jucător liber.

 “Am venit cu inima deschisă, pentru că s-a discutat de promovare, iar acum se vorbeşte de desfiinţare. La echipă sunt probleme mari şi am decis că e mai bine să încheiem acum colaborarea”, a declara fotbalistul de 28 de ani, care mai avea contract până în vara lui 2015.

Florin Pătraşcu a mai jucat pentru FC Bihor, Farul Constanţa, Delta Tulcea, FC Turnu Severin, Astra Ploieşti, Dacia Mioveni, sezonul trecut bifând toate etapele în tricoul lui CSU Craiova, echipă cu care a reuşit promovarea în Liga I.