Arhive

CLĂDIREA SIMBOL A CONSTANŢEI VA INTRA ÎNTR-UN PROCES DE REABILITARE DIN PRIMĂVARĂ

Veste bună pentru constănțeni. Clădirea simbol de la malul mării va fi reabilitată. Este vorba despre Cazino, care a fost lăsat ani de zile în paragină. Dacă până acum autorităţile ridicau din umeri, acum s-a decis: din primăvară încep lucrările.

În condițiile în care faleza din Constanța a fost reabilitată iar zona peninsulară este în proces de refacere, Cazinoul a rămas al nimănui. Noutatea vine chiar din partea primarului Constanței, Radu Mazăre, care susține că în doi ani, oamenii se vor bucura de o clădire cu adevărat impunătoare.

Edilul susține însă că lucrarea nu stă în mâinile lui…

Se dorește ca imaginea finală după reabilitarea zonei peninsulare și a falezei să arate mult mai frumos ca centrul vechi al orașului București.

În prezent Cazinoul arată ca după război. Pereții ce odată aveau picturi strălucitoare… acum au doar găuri, mucegai și pânze de paianjeni.

Imaginile dezolante te duc cu gândul la o clădire nesemnificativă… nici decum la un simbol al orașului cu care cetățenii să se mândrească și la adresa căruia să aibă cuvinte de lauda la modul în care arată.