Arhive

CEI CARE DORESC SĂ-ŞI REZERVE UN LOC DE PARCARE ÎN MEDGIDIA AU POSIBILITATEA SĂ-ŞI ÎNCERCE NOROCUL

Cu toate că mai este puţin până la sfârşitul anului, cei care doresc să-şi rezerve un loc de parcare în Medgidia au posibilitatea să-şi încerce norocul. Iar dacă au şansa de a găsi locuri libere în zona dorită, perioada calendaristică nu îi împiedică să-şi vadă împlinit acest vis.

Potrivit reglementărilor primăriei referitoare la închirierea unui spaţiu de parcare şi taxele aferente, cetățenii care vor să aibă asigurat un loc de parcare pot să depună o cerere. Este falsă ideea că aceste cereri trebuie să fie depuse neapărat în cursul lunii ianuarie, întrucât solicitările pentru parcări se pot face în orice perioadă a anului.

Pentru anul 2014, taxa de parcare este de 60 pentru persoane fizice şi juridice. În cazul celor care nu obţin autorizaţia de rezervare în cursul lunii ianuarie, taxa se va calcula în funcţie de numărul de luni rămase până la finele anului în curs.Pe de altă parte, rezervarea poate fi anulată în orice perioadă a anului.

Așadar nu mai stați pe gânduri. Dacă vreți să scăpați de stresul găsirii unui loc pentru a lăsa mașina rezervați unul numai pentru dumneavoastră!