Arhive

PRIMĂRIA MEDGIDIA VA REPARTIZA LOCUINȚE ANL

Bucurie mare pentru mai multe familii din Medgidia! Primăria anunță că în perioada următoare se vor repartiza locuinţe construite în regim ANL. În atenţia aleşilor locali s-au aflat 33 de dosare, depuse de solicitanţi.

În cadrul şedinţei de Consiliu Local, aleşii din Medgidia au votat listele de priorități pentru repartizarea locuinţelor ANL dar și a locuințelor sociale pentru anul 2015. Potrivit autorităților locale, pe lista pentru locuinţele ANL 14 persoane au prioritate. La capitolul locuinţe sociale în perioada 1 ianuarie 2014 – 1 februarie 2015 s-au realizat 58 de anchete sociale.

Primarul promite şi pentru ceilalţi locuinţe, mai ales că administrația a depus la ANL Bucureşti o cerere pentru construcţia altor 60 de unităţi locative.

Cetăţenii interesaţi de o locuință ANL sunt așteptați să depună cereri la Centrul de Informare pentru Cetăţeni din cadrul Primăriei Municipiului Medgidia. Pe baza acestora se solicită documentele necesare în vederea întocmirii dosarului pentru obţinerea locuinţei. Se acordă punctaj în funcţie de criteriile stabilite fiecărui solicitant. După aprobarea listei de priorităţi, odată cu existenţa unei locuinţe disponibile, se propune repartizarea.