CETĂȚENII ORAȘULUI NĂVODARI AU PARTE DE SPAȚII NOI PENTRU DISTRACŢIE ŞI RELAXARE

Proiectul „Parc de recreere în orașul Năvodari”a fost finalizat cu succes. La inaugurarea spațiului au luat parte sute de părinți şi copii care s-au bucurat de noile achiziții. Cu toţii se declară încântați de noua imagine a orașului. Şi asta deoarece spațiile amenajate modern dau culoare întregii zone.

În deschiderea manifestării, șase preoți au ţinut o slujbă de sfeștanie.

La eveniment au fost prezenţi senatorul Nicolae Moga, deputatul Mihai Tararache și Vicepreședintele Consiliuliu Judeţean Cristian Darie. Cu toţii au declarat că susțin toate proiectele care contribuie la modernizarea oraşului Năvodari..

Viceprimarul Florin Chelaru, a făcut o scurtă istorioară pentru copii cu ajutorul căreia a prezentat proiectul de la momentul depunerii și până în ziua deschiderii oficiale.

Potrivit autorităţilor locale parcul a apărut și în ideea de a scoate copiii din case, deoarece viața lor a fost invadată în ultimii ani de calculatoare și internet. În acest sens, zona oferă spații de joacă în aer liber și multă distracție. Nici părinții şi bunicii în vârstă nu au fost uitaţi. Pentru ei au fost amplasate aparate de fitness. Şi asta deoarece sportul înseamnă sănătate.

Atât copiii cât și adulții sunt încântați de noile spații de joacă.

Părinții sunt mulţumiţi că locurile de joacă sunt construite în așa fel încât siguranța copiilor este pe primul loc.