Arhive

CEA MAI MARE TIROLIANĂ DIN ROMÂNIA ESTE AMENAJATĂ PE PLAJA MODERN DIN CONSTANȚA

Cea mai mare tiroliană din România, amenajată pe plaja Modern din Constanța, este pregătită pentru sezonul estival. De la 1 mai iubitorii de sporturi extreme vor putea ajunge pe plajă în câteva secunde, timp în care vor cunoaște ce înseamnă cu adevărat adrenalina. Cei care vor încerca noua distracție vor avea de parcurs o distanță de 330 de metri.

Litoralul românesc iese și în acest an din tipare punând la dispoziția turiștilor o nouă distracție. Pe plaja Modern, încă de la 1 mai, va fi pusă în funcțiune cea mai mare tiroliană din țară. Proiectul a devenit posibil la inițiativa cascadorului Răzvan Gheorghiu și reprezintă un adevărat izvor de adrenalină pentru iubitorii de sporturi extreme.

Cu o investiție de aproximativ 30 mii de euro visul lui Răzvan s-a transformat în numai câteva luni într-o realitate ce contribuie la dezvoltarea sportului și turismului local. Proiectul a fost realizat la cele mai înalte standarde, iar în prezent se află la etapa de recepție.

Tiroliana va fi disponibilă aproape oricui pe parcursul verii, iar de asistența și de informare se vor ocupa instructorii specializați.

Pentru o tură cu tiroliana Extreme, turiștii vor plăti aproximativ de 20 de lei.