Arhive

CANDIDATUL LA PREȘEDINȚIE, MONICA MACOVEI A STAT DE VORBĂ CU CETĂȚENII ORAȘULUI MEDGIDIA

Candidatul independent la președinție Monica Macovei, a vizitat orașul Medgidia. Ea a stat de vorbă cu oamenii care s-au plâns problemele cu care se confruntă. Fostul Ministru al Justiției le-a explicat faptul că există bani în această țară doar că populația este furată.

Monica Macovei a fost înconjurată de oameni. Şi cum era de aşteptat cetățenii au enumerat deficiențele orașului Medgidia care potrivit lor, sunt din vina primarului.

Monica Macovei s-a oprit la fiecare bancă din Piațeta Decebal pentru a sta de vorbă cu oamenii. Unii dintre ei chiar au felicitat-o pentru modul în care se prezintă în faţa cetăţenilor. Însă cea mai mare bucurie a candidatului a fost creată de faptul că mulţi oameni au recunoscut-o.

Ce dificultăți întâmpină locuitorii orașului Medgidia?

Europarlamentarul susține că cel mai important avantaj pe care îl are față de restul candidaților de la prezidenţiale este faptul că nu are un partid în spate.

Monica Macovei a ajuns la concluzia că oamenii sunt nemulţumiţi de faptul că politicienii efectuează vizite în teritoriu doar în perioada campaniilor electorale după care uită ce au promis.