Arhive

CANDIDATUL LA PREȘEDINŢIE CONSTANTIN ROTARU MERGE DUPĂ PRINCIPIILE CONSTITUŢIEI ŢĂRII

Candidatul la președinție Constantin Rotaru, luptă pentru respectarea Constituției României. Președintele Partidului Alternativa Socialistă dorește „o Românie pentru toți cetăţenii”. El este convins de faptul că va găsi oameni competenți cu care să lucreze dacă va ajunge preşedinte.

Programul prezidenţiabilului este chiar „Constituţia României”. Asta deoarece acolo sunt prevăzute toate drepturile și libertățile cetățenilor și în același timp toate obligațiile autorităților publice în frunte cu președintele României.

Asta deoarece susține că, constituția trebuie respectată de toată lumea în frunte cu președintele. El are încredere că în România mai există oameni de încredere și cinstiți cu care să poată face ceva pentru a schimba țara în mai bine.

Obiectivele candidatului Constantin Rotaru: Un loc de muncă pentru fiecare; O locuință decentă pentru toate familie; Învățământ gratuit; Asistență medicală gratuită și de calitate.

Partidul Alternativa Socialistă al cărui președinte este chiar el, funcționează ca partid de stânga, cu un program inspirat din principiile socialismului democratic. El militează pentru înfăptuirea unui model socialist de dezvoltare durabilă, în condițiile statului social de drept și ale economiei socialiste de piață. De asemenea luptă pentru separarea reală a puterilor în stat, nu numai sub aspect declarativ. Își dorește ca puterea legislativă să nu mai fie antecamera puterii executive, iar puterea judecătorească să-și recâștige locul între puterile statului și să fie scoasă de sub presiunea politicului. După spusele lui Constantin Rotaru, în situația în care va câștiga, va merge la Cotroceni cu o echipă de consilieri cu multă experiență.