Arhive

CANDIDAȚII ÎNSCRIȘI LA BACALAUREAT AU SUSȚINUT PROBA LA ALEGERE A PROFILULUI ȘI A SPECIALIZĂRII

Sesiunea de toamnã a bacalaureatului s-a încheiat vineri cu ultima probã la alegere, a profilului și a specializãrii. Absolvenții au dat examen la materii diferite, în funcție de profilul absolvit și au avut ocazia sã își schimbe alegerea fãcutã în prima sesiune.

Ca și la celelalte probe, absolvenții au început examenul la ora 9:00 şi au avut la dispoziţie 3 ore pentru a rezolva cele trei subiecte.
Pentru candidații care au terminat profilul uman proba de vineri s-a susținut la alegere între geografie, filosofie, logică, psihologie și economie, iar cei de la profilul real au avut de ales între biologie, chimie, fizică și informatică.

Elevii s-au pregătit intens pentru sesiunea de toamnă. Gradul de dificultate al probei, de data aceasta, a fost mai ușor pentru cei mai mulți dintre tineri, iar rezolvarea subiectelor nu a dat bătăi de cap.

Cum s-a desfășurat activitatea în cadrul examenelor din a doua sesiune de bacalaureat și dacă au fost incidente neplăcute în sălile de clasă ne spune Cristina Ivan, purtătorul de cuvânt ISJ Constanța :

Sesiunea de toamnă a examenului de bacalaureat 2014 s-a încheiat. Elevii mai au un hop de trecut și anume, punctajul obținut. Până pe 1 septembrie când se vor afișa rezultatele absolvenții vor sta în tensiune. Depunerea contestaţiilor va avea loc luni, între orele 12.00 – 16.00, iar rezultatele finale vor fi afişate pe 4 septembrie.