Arhive

CAMPANIA ANTI-CANICULĂ DEMARATĂ DE S.C. RAJA S.A. SE DESFĂŞOARĂ ŞI LA MEDGIDIA

Datorită prognozelor meteorologice pentru perioada imediat următoare, care anunţă temperaturi ridicate SC RAJA SA a reluat campania de ajutorare a cetăţenilor judeţului. Astfel, prin intermediul unor puncte de distribuție apă potabilă, RAJA vine în sprijinul celor afectați de temperaturile ridicate. Printre localitățile unde se desfășoară astfel de campanii se află și Medgidia.

Acțiunea nu este prima de acest gen. În fiecare an societatea RAJA derulează astfel de campanii în perioadele caniculare. Scopul acestora este de a răcori cu un pahar de apă toți oamenii care suferă din cauza căldurii.

Oamenii au considerat această inițiativă ca una binevenită. În toate aceste locații, constănțenii, dar și turiștii, vor putea să bea un pahar de apă rece și vor putea să se adăpostească pentru câteva momente de căldură de afară, la umbra corturilor instalate.

Punctele de distribuție a apei vor funcționa zilnic, în toată perioada în care temperaturile se vor menține ridicate. În municipiul Constanța, vor fi amplasate astfel de corturi în următoarele zone: bulevardul Alexandru Lăpuşneanu – staţia de autobuz din faţa City Park Mall; strada Mircea cel Bătrân în zona Inspectoratului Teritorial de Muncă;strada Traian – în zona staţiei de autobuz din faţa Curţii de Apel Constanţa; bulevardul Tomis în zona Administraţiei Publice a Finanţelor Constanţa; bulevardul Mamaia – stația de autobuz de la Delfinariu și zona Gării CFR Constanţa în staţia de autobuz. Piaţeta CAZINO din staţiunea Mamaia

Corturi anti-caniculă vor fi montate și la Năvodari, Eforie Nord, Eforie Sud și Mangalia. Corturile sunt apreciate de către persoanele dornice să își tragă puțin sufletul la umbră și să se răcorească cu un pahar de apă rece.