Arhive

BRĂȚARA DE VACANŢĂ READUCE COPIII PIERDUȚI ÎN BRAŢELE PĂRINȚILOR

În 2014 Campania „Copiii nu se pierd ajung la Radio Vacanța – Brățara de Vacanță” a ajuns la a V-a ediție. Brățările oferite oamenilor au făcut minuni, astfel s-au gasit foarte mulți copii pierduți. Proiectul se bucură de un real succes și se doreşte continuarea lui.

„Brățara de Vacanță” este realizată din material asemănător hârtiei cerate şi este rezistentă la apă. Pe ea se trec câteva elemente de identificare: numele copilului, un număr de telefon al părinților și numărul de telefon al Radio Vacanța.

Organizatorii au vorbit despre modul în care s-au mobilizat voluntarii şi prietenii Campaniei pentru punerea în practică a proiectului.

Zilnic voluntarii de la Crucea Roșie, împart brățări oamenilor din stațiunile Mamaia, Eforie Nord, Costinești, Saturn, Venus, Mangalia, Olimp.

Este minunat să vezi oameni fericiți după ce au trecut printr-o sperietură zdravănă în momentul în care și-au pierdut copii. Zâmbetul din momentul regăsirii le crează voluntarilor un sentiment extraordinar. De fiecare dată ei reuşesc să ajute nu doar un copil, ci o familie.

Așa că după ce am văzut despre ce este vorba în proiect, am pornit la drum după volunari. Conștiincioși au mers pe plajă și au împărțit brățările pe care au scris numărul de telefon al părinților, numele copiilor și apoi le-au aplicat pe mânuțele celor mici.

Campania „Copiii nu se pierd ajung la Radio Vacanța – Brățara de Vacanță” se bucură de un real succes. Aşa că oamenii așteaptă cu mare interes şi edițiile viitoare.