Arhive

BIBLIOTECA MUNICIPALĂ DIN MEDGIDIA ORGANIZEAZĂ CURSURI DE FOTOGRAFIE

Biblioteca Municipală din Medgidia organizează cursuri pentru inițierea în arta fotografică. Lecţiile de pătrundere în tainele de imortalizare a celor mai importante momente şi nu numai sunt gratuite. Potrivit organizatorilor acestea se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 9 -14 ani. Durata cursurilor este de o lună de zile.

În cadrul ședințelor, copiii sunt inițiați în arta fotografică. Se pornește de la istoricul aparatelor de fotografiat, avantajele și dezavantajele fotografiei digitale, și până la regulile de bune maniere și fotoaforisme. Însă cea mai mare bucurie a lor este atunci când reușesc să descifreze alfabetul necunoscut al unei lumi pline de mister, al imaginilor surprinse cu noile aparate de fotografiat.

Fotografia este un domeniu artistic foarte îndrăgit de tineri, atât la nivel profesional, cât și de amatori. Iar avansarea noilor tehnologii îi ajută să parcurgă mai repede pașii. Dincolo de controversatele „selfie-uri“ cu telefoane mobile, foarte mulți adolescenți și tineri își canalizează pasiunea asupra fotografiei. Așadar dacă îți dorești să cunoști mai multe despre arta fotografică, nu ezita să te înscrii la cursurile de fotografie din cadrul Bibliotecii Municipale din Medgidia.