AUTORUL CARMEN ZAMFIRESCU NE-A ÎNCÂNTAT CU O TRIPLĂ LANSARE LA MUZEUL MILITAR DIN CONSTANȚA

Cu ocazia acțiunilor dedicate Zilei Marinei Române, a avut loc un eveniment de lansare de carte a autorului Carmen Zamfirescu. La activitate au luat parte personalități care au vorbit cu mândrie despre această zi importantă. Oamenii au primit cu căldură cele trei ediții lansate și la final s-au bucurat de o festivitate de premiere organizată pentru cei care au achiziționat volumele expuse.

La muzeul Militar Național „Regele Ferdinand”, filiala Constanța, a avut loc o triplă lansare de carte a autorului Carmen Zamfirescu. În cadrul evenimentului au fost expuse mai multe volume dar cele despre care s-a vorbit cu precădere au fost cele trei cărți care au o mare însemnătate pentru Ziua Marinei.

Autorul a făcut o scurtă prezentare a cărților.

Cea de-a doua carte prezentată este dedicată femeilor, dar în special soțiilor de navigatori.

Colaboratorul ultimei cărți prezentate, „Mormântul lui Ovidiu – între mit și realitate este Florian Olteanu. Acesta a avut o contribuție importantă la crearea acestei opere.

Carmen Zamfirescu a dorit să mulțumească celor care au susținut-o și să ne prezinte pe scurt fiecare carte.

Spre finalul evenimentului, oamenii prezenți au putut să achiziționeze cărțile dorite. A urmat o sesiune de autografe, unde Carmen Zamfirescu, ne-a relatat că niciodată nu va trece data în care se semnează pentru că nu vrea să vadă cât de repede trece timpul .

Cei care au cumpărat cărțile prezentate la acest eveniment, s-au bucurat și de premii. Astfel, a avut loc o tragere la sorți. Premiile, o rochie, un colier și o brățară, au avut accente istorice, cu influențe grecești.