AU SOLICITAT AUDIENŢE LA AVOCATUL POPORULUI!

Avocatul Poporului a revenit la Medgidia! Ca de fiecare dată reprezentanții instituției au fost întâmpinați de oamenii care căută un răspuns sau o soluție la problemele lor. Audienţele au fost acordate la sediul Primăriei Medgidia. Persoanele interesate au putut beneficia de sprijinul specialistilor, fără perceperea de taxe.

Avocatul Poporului are mai multe domenii de activitate în care poate acționa. Printre acestea se numără drepturile omului, ale copilului și ale familiei, protecția socială, taxe impozite sau egalitatea de șanse. Cazurile cu care s-au prezentat cetățenii au fost dintre cele mai diverse.

Instituţia, Avocatul Poporului, are drept scop apărarea drepturilor şi libertăţilor cetăţenilor în raport cu autorităţile publice. Persoanele interesate pot solicita sprijinul Avocatului Poporului, atunci când un reprezentant al instituţiei acordă audienţe la Medgidia.

Specialiştii Avocatului Poporului Constanţa acordă audienţe lunar.
Petiţionarii sunt rugaţi să vină la audienţe cu solicitări scrise, care trebuie să fie semnate şi depuse personal sau prin reprezentantul legal. Totodată, la cerere vor fi anexate actele doveditoare.