AU FOST SUSPICIUNI CU PRIVIRE LA ASTFEL DE CAZURI ÎN LICEUL TEORETIC NICOLAE BĂLCESCU

Rumoare în cadrul Liceului Teoretic Nicolae Bălcescu din Medgidia. Mulți copii dar și părinți sunt speriați de un zvon răspândit în legătură cu faptul că în unitatea școlară ar fi epidemie de scabie. După cercetările efectiate de cei de la Direcția de Sănătate Publică s-a stabilit că nici unul din cazurile cu suspiciunea acestei boli nu a fost confirmat.

De câteva zile umblă zvonul că sunt elevi suspecți de scabie, lucru care a alertat atât elevii cât și părinții. La scurt timp după ce directorul liceului a fost sesizat de către păriți el a afirmat că…

Speriați de această problemă, elevii totuși știu ce este de făcut în astfel de situații.

La o zi distanță de la aflarea veștii, conducerea școlii a primit o vizită din partea Direcției de Sănătate Publică. Specialiștii au făcut controale amănunțite și au dat verdictul.

Directorul Adjunct, deasemenea a confirmat această veste, conform căreia părinții și copii trebuie să se liniștească deoarece nu există epidemie în liceu așa cum s-a speculat, și că în primă instanță a fost vorba despre o eroare medicală.

Singura fată la care mai existau suspiciuni în legătură cu această boală a primit avizul de la D.S.P. că se poate reintegra în colectiv.