Arhive

ACTIVIŞTII PARTIDULUI FORŢA CIVICĂ AU EXECUTAT O VIZITĂ ÎN TERITORIU

Întâlnirea politică la Medgidia. Liderii partidului Forţa Civică au efectuat o vizită în municipiu. Vorbim despre Mihai Răzvan ungureanu şi Dănuţ Culeţu, însoţiţi de candidaţii la europarlamentare.

Prima vizită a fost la Rasova unde conducerea partidului Forţa Civică s-a întâlnit cu membrii din localitate. Următoarea oprire pe listă a fost Medgidia. Aici simpatizanţii partidului în frunte cu liderii au venit pentru a împărţi baloane cu însemnele formaţiunii politice, dar şi pentru a vorbi cu oamenii.

Mihai Răzvan Ungureanu a executat o vizită în teritoriu pentru a-i face cunoscuţi pe colegii săi candidaţi la europarlamentare.

Preşedintele partidului a ţinut să reamintească faptul că Forța Civică are la bază principiile de respectare a legii și ordinii în România, a democrației și a cetățenilor. Totodată este sprijinită integrarea României in sistemul instituțiilor europene.

Liderii partidului de orientare democrat-creștină de centru-dreapta au mai vizitat si alte localităţi ale judeţului Constanţa.