Arhive

[Galerie Foto] ACCIDENT SOLDAT CU VICTIME PE DN 3 ÎNTRE SIMINOC ȘI MURFATLAR

Accident soldat cu victime pe DN3 între Siminoc și Murfatlar. Un autoturism Dacia Solenza a intrat în coliziune cu o autoutilitară Ford Transit.

În urma impactului autovehiculul marca Dacia a fost proiectat în afara părții carosabile.

La fața locului s-au prezentat pompierii din cadrul ISU Dobrogea care au intervenit cu o autospeciala dotată cu apă și spumă. În sprijinul militarilor au venit două ambulante SMURD, care au preluat victimele.

Trei persoane au fost transportate la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța. Dintre acestea cel mai grav a fost rănită o femeie în vârstă.

Circulația a fost oprită mai bine de 30 de minute.

Update:

Oficial Serviciul de Poliție Rutiera Constantă

În data de 06.08.2014, în jurul orelor 18.35, I. N. ( femeie, 48 ani ) în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, rezultat 0.32 mg / l alcool pur în aerul expirat, a condus un autoturism pe DC 27 dinspre loc. Siminoc către loc. Murfatlar şi ajungând într-o curbă la stânga, din cauza neatenţiei în conducere a intrat în coliziune cu o autoutilitara condus de Z. D. C. ( barbat, 42 ani ) şi care se afla oprit pe partea dreaptă, parţial pe carosabil.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a lui I. N., I. M. R. ( fata, 16 ani ) şi a lui M. M. ( femeie, 75 ani ) acestea din urmă fiind pasageri în auto condus de I. N..