Arhive

ACCIDENT RUTIER SOLDAT CU PATRU MAȘINI AVARIATE ȘI DOI ȘOFERI LA SPITAL

Eveniment rutier neobisnuit pe drumul ce leagă Constanța de stațiunile din sudul litoralului. Patru mașini au fost grav avariate, iar doi dintre șoferi au ajuns la spital cu multiple traumatisme. Și asta după ce conducătorul unui Matiz a pierdut controlul volanului și a ieșit cu mașina în decor. Este vorba despre trei accidente diferite petrecute în același loc. Polițiștii spun că vina le aparține șoferilor neatenți, iar carosabilul acoperit cu polei a agravat și mai mult situația.

Primul care a ieșit în decor a fost un Matiz. Șoferul a intrat cu viteză într-o curbă periculoasă, a derapat și s-a izbit cu mașina de un copac aflat pe marginea drumului.

Scenele de coșmar s-au repetat însă de data aceasta pe contrasens, unde o mașină a intrat frontal într-o alta care circula regulamentar.

O șoferiță care a încetinit să vadă ce s-a întîmplat a avut aceeași soartă. A intrat în derapaj și s-a oprit în liziera de pe marginea drumului.

Cei doi șoferi care s-au lovit frontal au ajuns la spital. Aflat în stare gravă unul dintre ei, a fost transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, iar celălalt, cu răni ușoare, a ajuns la Spitalul Municipal Mangalia.

În ceea ce priveste privește daunele, șoferița își va repara mașina cu asigurarea CASCO. Ceilalți trei conducători auto vor trebui fie să se înțeleagă între ei, fie să scoată bani din buzunare ca să își repare mașinile.