SEMAFORUL BUCLUCAȘ DIN MEDGIDIA…

Singurul semafor din municipiul Medgidia le dă mari bătăi de cap atât șoferilor cât și pietonilor. Oamenii se plâng că de câteva săptămâni nu mai pot circula liniștiți. Cauza? Culoarea intermitentă a semaforului. Problema este cunoscută de autorități, dar încercările de a o rezolva nu au avut mare succes. Oamenii se întreabă ce s-a întamplat cu “unda verde” care ar trebui să faciliteze un bun flux al circulației atât pentru șoferi cât și pentru pietoni. Și asta deoarece zona prezintă un real pericol mai ales pentru copiii care merg la școală.

Din păcate edilul orașului nu are vești bune pentru cetățeni. În schimb Niculae Păun, directorul DGDPP Medgidia îl contrazice pe primar. Oamenii se plâng de lipsa siguranței traficului în zonă. Și pentru că s-au gândit la acest aspect reprezentanții Poliției Locale spun au luat măsuri.

Cu sau fără echipaje de poliție în zonă atât șoferii cât și pietonii așteaptă ca semaforul să funcționeze. Până atunci toți trebuie să manifeste o atenție sporită pentru a nu se înregistra incidente nedorite.

Update – Într-un final problema a fost rezolvată, iar semaforul funcționează din nou!