Arhive

ACCIDENT RUTIER ÎNTRE UN AUTOTURISM ŞI O BOVINĂ LA IEŞIREA DIN MEDGIDIA

Accident rutier pe drumul judeţean 381 între Municipiul Medgidia şi satul Valea Dacilor. Un autoturism a intrat în coliziune cu… o vacă. Cei din maşină nu au avut nevoie de spitalizare, însă autoturismul a fost serios avariat. Bovina a zăcut moartă ore întregi pe marginea drumului.

Potrivit reprezentanţilor poliţiei incidentul s-a petrecut din cauza neatenției. Animalul lăsat nesupravegheat, a ajuns pe mijlocul șoselei, iar conducătorul auto nu a mai avut când să evite impactul. Văcarul susţine că nu este vinovat cu nimic, dar dă vina pe șofer, despre care spune că putea să o evite.

Proprietarul bovinei susține că nu îi vine să creadă că accidentul a fost provocat de o mașină de mici dimensiuni. Cei care locuiesc în zonă spun locul este blestemat. Şi asta după ce în urmă cu câteva luni s-a mai produs un accident asemănător.

La fața locului au venit oamenii legii care au cerut detalii despre fapta produsă. Urmează ca persoanele implicate să se prezinte la poliție pentru a da declarații.

Potrivit oamenilor legii văcarul va fi sancționat cu amendă cuprinsă între 270 și 540 lei pentru încălcarea prevederilor regulamentului privind circulația turmelor de animale pe drumurile publice.