Acasă Stiri Eveniment ACCIDENT RUTIER ÎNTRE UN AUTOTURISM ŞI O BOVINĂ LA IEŞIREA DIN MEDGIDIA

ACCIDENT RUTIER ÎNTRE UN AUTOTURISM ŞI O BOVINĂ LA IEŞIREA DIN MEDGIDIA

29
0

Accident rutier pe drumul judeţean 381 între Municipiul Medgidia şi satul Valea Dacilor. Un autoturism a intrat în coliziune cu… o vacă. Cei din maşină nu au avut nevoie de spitalizare, însă autoturismul a fost serios avariat. Bovina a zăcut moartă ore întregi pe marginea drumului.

Potrivit reprezentanţilor poliţiei incidentul s-a petrecut din cauza neatenției. Animalul lăsat nesupravegheat, a ajuns pe mijlocul șoselei, iar conducătorul auto nu a mai avut când să evite impactul. Văcarul susţine că nu este vinovat cu nimic, dar dă vina pe șofer, despre care spune că putea să o evite.

Proprietarul bovinei susține că nu îi vine să creadă că accidentul a fost provocat de o mașină de mici dimensiuni. Cei care locuiesc în zonă spun locul este blestemat. Şi asta după ce în urmă cu câteva luni s-a mai produs un accident asemănător.

La fața locului au venit oamenii legii care au cerut detalii despre fapta produsă. Urmează ca persoanele implicate să se prezinte la poliție pentru a da declarații.

Potrivit oamenilor legii văcarul va fi sancționat cu amendă cuprinsă între 270 și 540 lei pentru încălcarea prevederilor regulamentului privind circulația turmelor de animale pe drumurile publice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.