A ÎNCEPUT TURENUL SEMIFINAL DIN CADRUL CAMPIONATULUI NAȚIONAL DE VOLEI FEMININ

Turenul Semifinal din cadrul Campionatului Național de Volei Feminin-junioare a ajuns la start. Astfel în perioada 18 – 22 martie Municipiul Medgidia va fi gazda unor partide care se anunță spectaculoase. Marți la hotelul din cadrul Complexului Sportiv „Iftimie Ilisei” a avut loc ședința tehnică în cadrul căreia s-au efectuat tragerea la sorți și programarea meciurilor.

PROGRAMAREA MECIURILOR DE VOLEI
Etapa I – 18 martie
Dacia 2012 Mioveni – Danubius Tulcea
SLEN 90 – CNMB Râmnicu Vâlcea

Etapa II – 19 martie
CSS Bacău – Dacia 2012 Mioveni
Danubius Tulcea – SLEN 90

Etapa III – 20 martie
CNMB Râmnicu Vâlcea – Danubius Tulcea
SLEN 90 – CSS Bacău

Etapa IV – 21 martie
CSS Bacău – CNMB Râmnicu Vâlcea
Dacia 2012 Mioveni – SLEN 90

Etapa V – 22 martie
CNMB Râmnicu Vâlcea – Dacia 2012 Mioveni
Danubius Tulcea – CSS Bacău

Meciurile din prima etapă a turneului semifinal au ținut spectatorii cu sufletul la gură. SLEN 90 a reușit să se impună în fața CNMB Râmnicu Vâlcea.

Pentru Medgidia găzduirea Turenului Semifinal din cadrul Campionatului Național de Volei Feminin-junioare este un motiv de mândire.

Joi și Vineri partidele găzduite de Sala Sporturilor din Medgidia sunt programate să înceapă de la ora 16.00, respectiv 18.15. Sâmbătă și Duminică partidele se vor disputa de la ora 10.00 respectiv 12.15. De ce ar trebui să vină oamenii la sală pentru a susține echipa Medgidiei?

Cetățenii municipiului Medgidia sunt așteptați la Sala Sporturilor Iftimie Ilisei pentru a susține echipa locală, dar mai ales pentru a înțelege importanța sportului în viața fiecărui copil.