A ÎNCEPUT CONCURSUL PENTRU OCUPAREA FUNCȚIEI DE MANAGER AL SPITALULUI MUNICIPAL MEDGIDIA – UPDATE CONTINUU

 

In lupta pentru „fotoliul” de manager al unității sanitare din Medgidia au rămas Eugen Aglițoiu, dr. Salem Zahra și Zoe Mihaela Dardac.

În acest moment Eugen Aglițoiu își prezintă proiectul de management.

Fiecare candidat are la dispoziție 20 minute pentru a-și prezenta proiectul.

Timpul de prezentare a proiectului a expirat pentru candidatul Eugen Aglițoiu. Acesta a prezentat situatia spitalului din Medgidia, atât din punct de vedere medical cât și din punct de vedere financiar. Acesta le-a spus membrilor comisiei ca își propune o reducere a cheltuielilor dar si eficientizarea actului medical.

În acest moment Eugen Aglițoiu răspunde la întrebările adrestate de membrii comisiei de evaluare.

La capitolul eficientizare financiară, Eugen Aglitoiu spune ca își propune și atragerea de fonduri din sursă externă.

11.09: Evaluarea candidatului Eugen Aglițoiu s-a încheiat. Urmează sustinerea proiectului candidatului Zoe Mihaela Dardac

Ora 11.12 Zoe Mihaela Dardac își prezintă deja proiectul de management. Aceasta își propune modernizarea unității medicale si dotarea cu aparatura modernă.

ora 12:06 Evaluarea candidatului Zoe Mihaela Dardac se apropie de final. Urmează prezentarea proiectului de management al dr. Salem Zahra, dupa o pauza.

ora 12:28 A început prezentarea dr Salem Zahra

Medicul îsi propune sa eficientizeze activitatea in cadrul fiecărei secții din unitatea medicală, asta deoarece considera ca adresabilitatea este foarte buna. In analiza sa, Salem Zahra precizează necesitatea de atragere a fonduri europene si guvernamentale atât pentru consolidarea clădirii cât si pentru dotarea cu aparatura medicală.

Evaluarea se apropie de final. Salem Zahra raspunde la întrebările standard adresate tuturor candidaților.

Rezultatul concursului se va comunica vineri, 23 martie,  la ora 12:00.