25 DE ANI DE ACTIVITATE – LA MULŢI ANI, RADIO ROMÂNIA CONSTANŢA!

25 de ani de la prima emisie, 25 de ani de activitate. Radio România Constanţa înseamnă vocea care informează, culturalizează şi educă. Radioul public este instituţia cu cea mai largă răspândire, care este ascultată peste tot în ţară şi care prezintă informaţiile în modul în care decidentul doreşte să le transmită cetăţeanului.

liliana rct

La ceas aniversar Televiziunea Alpha Media, în calitate partener media urează echipei Radio Constanța viaţă lungă, să îşi păstreze în continuare rolul de informator obiectiv şi în acelaşi timp să aducă bucurie în sufletele ascultătorilor prin intermediul programelor de muzică şi divertisment.
adelina + rct
La aniversarea celor 25 de ani de activitate neîntreruptă, Studioul Regional Radio Constanţa se prezintă în faţa ascultătorilor cu maturitatea profesională determinată de experienţa dobândită într-un sfert de veac, dar şi cu exuberanţa şi jovialitatea tinerei generaţii de jurnalişti, care şi-a început activitatea aici şi continuă tot aici desăvârşirea profesională.

sampanie rct

Aşa cum susţin chiar ei, sunt primii în Dobrogea şi promit să păstreze acest statut, atât prin cantitatea şi calitatea informaţiei transmise, cât şi prin atitutinea cotidiană a întregii echipe de la Radio România Constanţa. Televiziunea Alpha Media urează întregii echipe la mulţi ani şi la cât mai mulţi ascultători!