Arhive

UPDATE + VIDEO – PERCHEZIŢII ÎN MEDGIDIA LA PERSOANE BĂNUITE DE PROXENETISM

Poliţiştii din Medgidia, cu sprijinul Serviciului Acţiuni Speciale din cadrul IPJ Constanţa au efectuat în dimineața zilei de 21 ianuarie mai multe percheziţii domiciliare în municipiul Medgidia la persoane bănuite de proxenetism. Persoanele vizate sunt bănuite că în perioada octombrie 2014 – ianuarie 2015 ar fi determinat şi înlesnit practicarea prostituţiei mai multor tinere de pe raza judeţului în localităţile Medgidia şi Cernavodă.

Cei în cauză au fost conduşi la audieri, iar la finalul acestora vor fi luate măsurile legale care se impun.
Ca urmare a percheziţiilor efectuate în această dimineaţă, poliţiştii din Medgidia, cu sprijinul Serviciului Acţiuni Speciale din cadrul IPJ Constanţa, au ridicat pentru audieri opt persoane. Dintre acestea, trei bărbaţi sunt bănuiţi că, în perioada octombrie 2014 – ianuarie 2015, ar fi determinat şi înlesnit practicarea prostituţiei mai multor tinere pe raza localităţile Medgidia şi Cernavodă. La finalul cercetărilor Faţă de cei în cauză, vor fi luate măsurile legale care se impun.

De asemenea, ca urmare a descinderilor au fost ridicate mai multe obiecte care puteau fi folosite la infracţiuni comise cu violenţă şi bani.

UPDATE
Ziua de 21 ianuarie a fot una plină pentru polițiști. Încă de la primele ore ale dimineții oamenii legii din Medgidia, cu sprijinul Serviciului Acţiuni Speciale din cadrul IPJ Constanţa, au efectuat mai multe percheziţii domiciliare. Acțiunea avizat persoane bănuite de proxenetism. În urma descinderilor 8 persoane au fost conduse la sediul poliției din Medgidia pentru audieri. Perchezițiile s-au soldat și cu nemulțumiri. Tatăl unuia dintre suspecți susține că în urma descinderilor mai multe bunuri de pe proprietatea sa au fost distruse.

Din locuințele suspecților oamenii legii au ridicat:
– o armă de vânătoare și 44 de cartușe aferente;
– 15 cartușe pentru armă cu glonț;
– un revolver cu capse;
– 12 telefoane mobile și mai multe cartele telefonice;
– 5 kg de monede emise în perioada 1800 – 1940 de mai multe state;
– 1.100 euro și 1200 lei.

Polițiștii au mai găsit o sabie, o steluță ninja, un box, o macetă și mai multe cuțite. Ca urmare a percheziţiilor trei bărbați sunt cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de proxenetism și deținere ilegală de armament.

Unul dintre suspecți a recunoscut faptele pentru care era acuzat.

Potrivit anchetatorilor în perioada octombrie 2014 – ianuarie 2015, ar fi determinat şi înlesnit practicarea prostituţiei mai multor tinere de pe raza judeţului Constanța în localităţile Medgidia şi Cernavodă. După mai multe ore de audieri, cei în cauză au fost reținuți pe bază de ordonanță pentru 24 de ore.

Instanța va fi cea care va hotărî dacă ancheta va continua cu suspectii în stare de libertate sau arest preventiv.