Arhive

UN ZÂMBET PENTRU COPIII DE LA CENTRUL „ANTONIO“

Pentru copiii instituţionalizaţi în Centrul de Plasament „Antonio“ din Constanţa, ziua de 1 iunie a avut o însemnătate specială. Asta deoarece şi-au petrecut-o alături de oameni cu suflet, care, ori de câte ori are ocazia, încearcă să le aducă un strop de bucurie.

Îmbarcaţi într-un autocar, copiii din centrul de plasament au mers alături de câţiva tineri la Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii. De la cel mai mic copil, în vârstă de trei ani, până la cel mai mare, de 16 ani, toţi s-au arătat încântaţi de surpriza pregătită de „părinţii” de ocazie.

„Este mai mult decât un act umanitar, pentru că noi venim la „Antonio“ ca într-o familie, unde zeci de copii ne aşteaptă cu braţele deschise. Putem spune că astăzi ne-am reîntregit familia. Încercăm, prin astfel de momente, să le aducem un strop de fericire“, a spus liderul grupului.

sursa Telegraf

Rând pe rând, copiii au vizitat secţia de păsări exotice şi grădina zoologică. Dar cel mai mult s-au bucurat de giumbuşlucurile celor doi delfini de la Delfinariu – Ni-Ni şi Chen-Chen.