VOR FACE CHETĂ PENTRU A PLĂTI DATORIILE PARTIDULUI

Liberalii simpli plătesc datoriile campaniilor electorale, plus cheltuielile curente, în mod obligatoriu, printr-o decizie recentă a Biroului Politic Naţional. Fiecare organizaţie va trimite, lunar, la centru suma de 9.000 de lei, despre care liberalii constănţeni susţin că şi-au asumat-o. O altă decizie priveşte excluderea din partid a membrilor urmăriţi penal sau condamnaţi.

Politica implică bani, cei mai mulţi cheltuiţi în perioadele de campanii electorale. Cum banii pe care partidele îi primesc de la bugetul central sunt puţini, baza o costituie donaţiile şi sponsorizările, însă liberalii pun acum mare preţ şi pe cotizaţiile simplilor membri.

Ieri, Biroul Politic Naţional al P.N.L. a decis ca fiecare organizaţie judeţeană a partidului să cotizeze, lunar, cu 9.000 de lei la centru. Banii vor fi aduşi la Bucureşti, potrivit co-preşedintelui P.N.L., Vasile Blaga, pentru „susţinerea eforturilor şi funcţionării partidului“. „Am stabilit prin vot unanim, pare-mi-se că a fost o singură abţinere, că organizaţiile judeţene ale P.N.L. vor contribui financiar, pentru susţinerea eforturilor şi funcţionării partidului, lunar, cu 9.000 de lei, câte 4.500 de lei de la vechiul P.N.L. şi fostul… CITEȘTE MAI DEPARTE

foto observator.ro