Arhive

VICTOR PONTA MAI ARE CÂTEVA ZILE PENTRU A-I CONVINGE PE OAMENI SĂ ÎL VOTEZE

După primul tur de scrutin la alegerile prezidențiale, Victor Ponta a fost votat spune că nu a încheiat lupta pentru Cotroceni… Astfel mai are câteva zile pentru a-i convinge pe oameni că programul său este unul care merită încrederea şi votul cetăţenilor.

Actualul premier vrea ca după aderarea și integrarea în lumea democratică euro-atlantică, să inițieze noul proiect național „România Puternică”.

Cei ce îl susțin pe Victor Ponta au cuvinte de laudă la adresa lui. Susțin faptul că s-au săturat de abuzurile statului și doresc o schimbare.

Victor Ponta se mândrește cu reușitele sale la capitolul economie a țării. Astfel, în 2013, România a înregistrat cea mai mare creștere economică din Uniunea Europeană, iar investițiile străine directe au crescut cu 26,8% în același an față de 2012. Mai mult de atât producția industrială a crescut cu 9,1% în primul semestru din 2014. Numărul de locuri de muncă stabile a crescut și el în primele cinci luni ale acestui an cu 95.000. O altă mândrie a lui Victor Ponta este modul în care a evoluat agricultura în timpul guvernării sale. În acest fel România a fost pe primul loc din Uniunea Europeană la producția de floarea soarelui în 2013, și pe locul doi la producția de porumb și de roșii. Un record atins a fost a producției de grâu, care în statistici arată că este cea mai mare din ultimii opt ani, și al doilea din ultimii 43 de ani. În ceea ce priveste mediul sanitar …

Evoluția educației a ajuns la standarde la care elevii și profesorii doar visau. Astfel, au crescut cu 10% salariile profesorilor din învățământul preuniversitar și pentru preparatorii și asistenții universitari. În infrastructura școlară au fost investiți 200 de milioane de euro. Peste 680.000 de elev au primit gratuit rechizite școlare, și multe altele. Pentru ca România să continue să prospere, Victor Ponta vrea ca cetățenii de pretutindeni să se unească.

Victor Ponta vrea să fie un alt model de președinte, fără conflicte, care își dorește ca toți cetățenii să participe și să colaboreze pentru dezvoltarea României.