Arhive

VICEPREMIERUL LIVIU DRAGNEA A AVUT ÎNTÂLNIRI CU REPREZENTANȚII AUTORITĂȚILOR LOCALE

Vicepremierul României, Liviu Dragnea, a efectuat o vizită de lucru la Tulcea. Cu această ocazie ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice a avut întâlniri cu reprezentanții autorităților. Liviu Dragnea și-a arătat disponibilitatea și sprijinul față de proiectele din județul Tulcea.

Vizită importantă a vicepremierului Liviu Dragnea la Tulcea. Ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice a purtat discuții cu reprezentanții autorităților locale în ceea ce privește viitoarele proiecte care ar urma să fie implementate aici. În cadrul unei conferințe de presă, Liviu Dragnea a recunoscut că, la inițiativa edililor, s-a emis ordonanța prin care primarii pot solicita fonduri pentru proiecte direct de la Ministerul Dezvoltării Regionale. Și asta deoarece comunicarea între edili și anumite Consilii Județene se desfășura cu greutate.

Prezenta vicepremierului Liviu Dragnea în județul Tulcea a fost o ocazie pentru președintele CJ, Horia Teodorescu de a discuta despre noile proiecte care vor fi implementate cu ajutorul Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice.

De asemenea, președintele CJ Tulcea a amintit și de strategia de dezvoltare a Deltei Dunarii, anunțând că va avea un buget de peste 900 de milioane de euro. Liviu Dragnea a venit cu vești bune în urma întâlnirilor pe care le-a avut cu reprezentanții Chinei, afirmând că proiectele chinezilor în România sunt aproape de finalizare.

Nu în ultimul rând, Horia Teodorescu a declarant că se confruntă cu un deficit acut de personal din cauza lefurilor mici din administraţia publică şi a menţionat că a făcut în repetate rânduri demersuri pe lângă autorităţile naţionale pentru a remedia situaţia. Vicepremierul Liviu Dragnea a dat asigurări că majorarea salariilor angajaţilor din administraţia publică locală ar putea fi pusă în practică anul viitor.