VAMA VECHE, DESTINAȚIA PETRECERILOR FĂRĂ RESTRICȚII

Vama veche rămâne și în acest an destinația petrecerilor fără restricții. În mai puțin de zece zile, întreaga stațiune va fi plină de turiști, așa că patronii depun eforturi supraomenești, pentru ca weekendul viitor totul să fie amenajat.

În Vama Veche nu se doarme nici în sezon dar nici în extrasezon. Toata lumea muncește neîncetat pentru a pregăti terasele, beach-barurile si unitățile de cazare. Deschiderea sezonul estival va fi marcată în mod original la 1 mai.

Turiștii și-au rezervat din timp locurile de cazare, astfel că patronii se asteaptă să aibă un grad de ocupare de sută la sută.

Renumele nopților boeme din Vama Veche a trecut granițele, iar pentru Adam, sederea cu cortul simțind briza mării și ascultând sunetul valurilor este o adevărată desfătare. A străbătut mii de kilometri pentru a descoperi această frumusețe.

Cum toate lucrurile minunate se obțin cu sacrificii și drumul lui Adam a fost unul plin de peripeții însă poveștile auzite despre Vama Veche l-au convins să nu renunțe la călătorie.

Sejurul la cort este preferatul tinerilor și în timp ce in Vama Veche este agitație, la câțiva kilometri distanță, în stațiunile din Sud, domnește liniștea. Amorțeala de la orice pas și peisajele dezolante sunt inevitabile.

Turiștii care ajung in Vama Veche de 1 mai vor avea parte de petreceri incendiare.