Arhive

„Vă rog ajutați-mă! PĂRINȚII MEI AU DISPĂRUT!”

„Vă rog ajutați-mă!”, a fost rugămitea adresată de Ovidiu, duminică la ora 22.30 către echipajul de jandarmi care asigura ordinea publică în apropierea Piațetei Perla din stațiunea Mamaia.  ,,Părinții mei, bolnavi de Alzheimer au dispărut în jurul orei 18.30  din fața hotelului în care suntem cazați”.

A fost calmat și întrebat de jandarmi dacă are o poză a părinților și despre zonele frecventate de aceștia în concediile anterioare din Mamaia. Le-a înmânat militarilor o poză cu aceștia, precizându-le că obișnuiesc să se plimbe pe faleză, în zona Cazinoului din stațiune.

Imediat au fost alertate și transmise semnalmentele și poza acestora către toate echipajele din stațiunea Mamaia și s-a pornit în căutarea acestora.  Jandarmii au stabilit ca un echipaj să vină dinspre Hotel Iaki, altul pe Bulevardul Mamaia și el să se ducă pe faleza spre Cazino.

După aproximativ 30 de minute, aproape de Cazinou Mamaia, zona Telegondolă, părinții acestuia au fost găsiți de  jandarmi și imediat l-au anunțat pe Ovidiu. A ajuns în cinci minute, le-a mulțumit militarilor, și-a îmbrățișat mama și tatăl și au plecat spre locul de cazare.